Type text here

Logistiek bedrijf gespecialiseerd in beurs transport

Logistiek maatwerk voor alle beurzen, salons en tentoonstellingen

De volledige logistiek voor expo’s is de kernactiviteit van Ziegler Expo Logistics. Als onderdeel van de Ziegler Group kunnen wij terugvallen op een wereldwijd netwerk en een ervaring van bijna 100 jaar in multimodaal transport en logistiek op maat. Wij zijn lid van Febelux (federatie van beursorganisatoren in België en Luxemburg) en van IELA (International Exhibition Logistics Association, het wereldnetwerk van beursexpediteurs).

Als transporteur ter land, ter zee en in de lucht zijn wij een specialist in de goederenbehandeling voor exposities, salons, beurzen, tentoonstellingen en evenementen. Vervoer heen en terug, import en export, FCL en LCL (Full en Less Container Load), EXW (vanaf de fabriek), CIF (tot haven), CIP (tot beurs), uitzonderlijk of express vervoer, groepage, transport naar de volgende beurs, Ziegler Expo Logistics verzorgt het allemaal voor u.

Daarnaast verzorgen wij alle douaneformaliteiten voor uw goederen of de opslag voor een korte of lange periode. Op Brussels Expo in het Tentoonstellingspark hebben we een permanent bureau met medewerkers en een depot voor stockage. Ziegler Expo Logistics verhuurt ook heftrucks met of zonder bestuurder, schaar- en telescoopliften, telescoopkranen en steigers. Dankzij ons wereldwijd netwerk van agenten in zee- en luchthavens en in de belangrijkste exporuimtes en beurshallen kunnen wij steeds kwalitatief logistiek maatwerk leveren.

Vraag meer informatie over de logistieke maatoplossingen van Ziegler Expo Logistics!

Contacteer ons

Ziegler Expo Logistics

Parc des Expositions

1020 Brussel - BELGIE 

 Google Maps


Administrative address

Boechoutlaan 107

1853 Strombeek-Bever - BELGIE

Warehouse : HUB 2 

 Google Maps

Services

Management : +32 (0)2.475.45.45

Exhibition Dept : +32 (0)2.475.45.41 or 42 or 43

International Dept : +32 (0)2.475.45.47 or 49

Customs clearance : +32 (0)2.475.45.63

Accouting Dept : +32 (0)2.475.45.44

Openingsuren

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Onsite team gedurende het weekend enkel te bereiken tijdens opbouw & afbraak van beurzen

Contacteer ons